Reacties van deelnemers

Op cursus lichaamswerk Meer voelen, meer leven, meer energie!

"De cursus Lichaamswerk die ik bij Henk-Jan en Arlette volgde gaf mij net dat extra zetje om me vrijer te voelen in het uiten van mijn emoties. Door de vertrouwde en begripvolle manier van Henk-jan en de zachte aanwezigheid van Arlette konden zij met de oefeningen mij diep in mijn gevoel raken. Door ook voor ruimte te zorgen voor plezier werd de cursus niet te zwaar en juist heel effectief.
Dank je wel Henk-Jan en Arlette"

" Aan alles heb ik wat gehad. Elke avond na de afsluiting voelde ik me energieker en beter in mijn vel zitten. (M te R) "
M te R

"Henk-Jan leert je je lichaam te voelen, ervaren en kennen en doet dat op een zorgzame, warm en opbouwende prettige manier. Je komt echt stevig met je voeten op de grond."
anoniem

"Inspirerende workshop. Fijn om te voelen/ervaren hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.
Om energie door je lijf te voelen stromen.
Een aanrader."
Ronald

"Rustig en in je eenvoud kom je juist krachtig over. De rust en de ontvankelijkheid geeft ruimte.
Ik ontdekte in die ruimte dat ik mijn gedrag per moment kan kiezen en me daardoor zeker voel. Dat komt doordat ik in de cursus meer in mijn lijf zit. Graag leer ik meer over expressie geven waarbij je je energie behoud."

"Henk-Jan heeft de workshop Lichaamswerk bij OnCommonGround in Kleve geleid met integriteit, aandacht en kundigheid. De workshop had hij goed voorbereid en werd door hem gegeven met respect voor ieders eigenheid en integriteit.
Een aanrader voor wie zijn/haar lichaam en emotie (verder) wil verkennen.
30 dec. 2013"
Henkjan van Scha

"Wanneer ik het vergelijk met andere cursussen vind ik dat het niveau van je cursus positief hoog is."

Inschrijven...