Soorten klachten

Stemmings- en spanningsproblemen

Relationele problemen

Rouw & verwerking

Werkgerelateerd

Niet lekker in je vel zitten

Heb je op zich alles voor elkaar in je leven, maar voel je je toch niet helemaal lekker in je vel zitten? Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt, dat er meer is? Ben je soms moe, lusteloos, weet je niet waar je het allemaal voor doet?

Lichaamsgerichte therapie kan helpen. Door het lichaam te betrekken in je ervaring komt er een extra dimensie bij. Opeens kijkt het leven driedimensionaal in plaats van tweedimensionaal, alles krijgt meer diepgang. En antwoorden kunnen zich aandienen vanuit het lichaam. Mogelijk dienen emoties meer vrijheid te krijgen, waardoor de levensenergie stijgt en je weer gaat tintelen en bruisen.

Ik kan je ook helpen om samen te kijken naar vragen als: wie ben ik? wat is eigenlijk het bewustzijn? is er een doel in mijn leven? En zo ja, wat zou dat kunnen zijn? wat is liefde? waar ga ik voor? enzovoorts.

Wanneer we onze aandacht richten op het bewustzijn zelf, in plaats van op de ervaring die erin afspeelt, onstaat er ruimte en acceptatie van die ervaring. Even hoeft het niet meer anders te zijn zoals het is; verdriet zal verdriet blijven, maar het wordt aanvaard en dan kan zelfs de schoonheid van het verdriet zelf worden gezien.